NE PROPUSTITE Vulkanov sajam knjiga traje još dva dana!
Promo

Drugi po redu Vulkanov sajam knjiga traje još samo dva dana! Ugrabite priliku da uživate u najboljim knjigama namenjenim svačijem ukusu po fantastičnim sajamskim popustima.

Tokom trajanja Vulkanovog sajma knjiga, za kupovinu obavljenu putem sajta vulkani.rs, na već postojeći popust od 20%, obezbedili smo dodatnih 10% sajamskog popusta, kao i količinski popust od 10% na tri ili više kupljenih knjiga. Ali to nije sve!

Na specijalnoj akciji nalaze se hitovi ovogodišnjeg Vulkanovog sajma knjiga iz oblasti beletristike i dečji naslovi, koje ćete moći da kupite po 30% nižoj ceni.

Odabrana dela iz beletristike i dečje književnosti dostupna su po posebnim sajamskim cenama, sniženim za 40%, 50% i 60%. 

TOP 30 vaših omiljenih naslova iz beletristike i dečje književnosti sniženo je 30%.

Vulkan izdavaštvo je pripremilo i specijalan popust od čak 70% za odabrana dela svih žanrova!

Iz ponude sajamskih hitova izdvajamo:

Tiha vatra gori je novi roman Pole Hokins, koja je književnim senzacijama U tihoj vodi i Devojka iz voza osvojila srca čitalačke publike u Srbiji. Roman je u rekordnom roku postao bestseler magazina Njujork tajms, koji ga je okarakterisao toliko neizvesnim da bi samo vidovnjak mogao da predvidi njegov kraj.

Manifest junaka svakodnevice Robina Šarme, legende liderstva i vrsnog poznavaoca ličnog razvoja, namenjen je ljubiteljima popularne psihologije, ali i onima koji su iz nekog razloga izgubili veru u sebe ili su prošli kroz teške životne trenutke i žele da u proverenoj literaturi pronađu neku vrstu rešenja, utehe ili smernice.

Radnja romana Sedam dinastija italijanskog bestseler autora Matea Strukula smeštena je u renesansnu Italiju, obeleženu intrigama i skandalima. Roman predstavlja pravi istorijski spektakl, namenjen ljubiteljima uzbudljivih istinitih priča.

Devojka u ogledalu autorke Rouz Karlajl donosi uzbudljivu priču o komplikovanom odnosu dve sestre bliznakinje. Roman je namenjen svima koji uživaju u šokantnim zapletima i egzotičnim pejzažima.

Najzad, ljubiteljima bezvremenih klasika svetske književnosti predstavljamo Životinjsku farmu Džordža Orvela u novom ruhu, inteligentno i duhovito napisano remek-delo političke literature, koje dobija nove poštovaoce sa svakom novom generacijom čitalačke publike.

Na kraju ovogodišnjeg Vulkanovog sajma knjiga bićete u prilici da u kontrolisanim uslovima, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera, prisustvujete potpisivanju dela domaćih autora, Bojana Jokanovića i Olivere Jovanović, u knjižari Vulkan u  Ušće Shopping Centru. Bojan Jokanović potpisivaće svoje knjige u subotu, 16. oktobra, od 15 do 16 sati, a Olivera Jovanović u nedelju, 17. oktobra, od 17 do 18 sati.

Dođite da zajedno zatvorimo najveću književnu manifestaciju u ovoj godini!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading