ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA trudnica Bojana Rodić danas slavi, a prvi se oglasio Mirko Šijan sa iznenađenjem koje je ostavilo sve bez teksta!
Foto: Alo.rs

Bojana Rodić, trudna verenica Mirka Šijana, danas proslavlja rođendan. 

Bojana je mesecima u žiži interesovanja zbog svoje veze i trudnoće, a svaki njen korak na društvenim mrežama uvek izazove veliku pažnju javnosti. Bojana je na svom Instagram nalogu podelila čestitke koje je dobila, a prvi joj je rođendan čestitao Mirko. 

Foto: Alo.rs

 

- Srećan rođendan, rđo moj - napisao je Šijan uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Prethodnih nekoliko dana u Titelu je bilo razloga za slavlje. Najpre su porodice Rodić i Ražnatović proslavljale Uskrs zajedno, a u četvrtak Rodići su slavili Đurđevdan, i tom prilikom ugostili zvezde folk scene, svoje prije Svetlanu Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku. 

Podsetimo, ovih dana spekuliše se o tome da će Mirko napustiti porodičnu vilu u Surčinu, i preći da živi u Titel, što Goci Božinovskoj, kako otkriva izvor za Star, a prenose mediji, nije pravo:

- Goca se rastužila zbog toga, nije joj nimalo pravo, ali ne sme da se meša. Samo ih je zamolila da je češće obilaze. Mirko joj je rekao da će on svaki drugi dan dolaziti u Surčin kako bi obilazio majstore i pratio kako napreduju radovi - priča izvor. 

 

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading