ONA JE BOJANINA NOĆNA MORA! Nju je ludo voleo Mirko Šijan, prava je bombetina, nikada je nije preboleo
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan pronašao je svoje sreću pored supruge Bojane Rodić aa kojom ima dva sina Zorana i Vukana.

Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni i srećni, a Mirko je nastavio tradiciju porodice Rodić, pa se danas bavi prodajom pilića.

Inače, Mirko ŠIjan pre Bojane bio je u vezi sa Oljom Radoičić koja, kako mnogi kažu, ima sličnosti sa Rodićevom, naročito jer obe imaju izrazito crnu dugu kosu i sličan stil odevanja.

Bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala.

Nakon raskida sa Oljom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom sa kojom danas ima dva sina.

Inače, sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan od kada se oženio suprugom Bojanom na sebe je preuzeo deo biznisa porodice Rodić, pa tako često ide na pijacu gde isporučuje prodavcima piliće na tezgi njegovog tasta i tašte.

Bojana i Mirko

Printscreen

 

- Dolazi Mirko, kako ne. Ne dolazi svaki dan, više traže Bogdana ( prim. aut. tasta) za posao, njega znaju ljudi, ali pomogne i on nekad. Dođe da sanese piliće, da vidi da li treba nešto, kod njih je tezga uvek puna. Zna i na česmi da opere opere piliće i sredi sudove u kojima je bila roba. Imaju posla po ceo dan, i ja kod njih pazarim meso. Toliko posla ima da traže sad još jednu prodavačicu. Svaka im čast stvarno, a on dečko, vidi se da je vaspitan onako narodski. Ne može ni po čemu da se vidi ni da je bogat, ni ko je ni šta je. Izgleda kao svi mi, obučen kao svi mi majica pantalone. Dobar je taj mali, nasmejan, vredan. I da pomogne i da radi, svaka čast - rekla je jedna prodavačica na jednoj tezgi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading