Veljko i Šijan
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nakon što su mediji objavili da Mirko i Bojana Šijan rade punom parom sa pilićima, te da imaju razrađenu tezgu na Bajloniju, Šijan se oglasio i otkrio detalje biznisa:

- Ne razumem šta je loše u tome da pomažem i radim? Mi se bavimo proizvodnjom i prodajom pilića, naravno da ću otići da obiđem svoju tezgu, pa ko ne bi to radio na mom mestu - rekao je Šijan, pa dodao:

- Imamo vozača koji ujutru rano dovozi robu, istovara je, takođe imamo i prodavačicu, pa nema potrebe da to radim ja, iako mi nije problem. Bojana i ja se više bavimo papirima, ali znamo i ostalo. Imamo zaposlenih koliko hoćete, ali naravno da, kada postoji problem, da ću da se latim i tog dela posla, a i kada nema problema, dođemo da vidimo da li je sve u redu, da obiđemo sve, ne znam šta je tu čudno - rekao je on.

Podsećanja radi, pre nekoliko godina, kada se tek oženio, i Veljko Ražnatović latio se svih poslova u tazbini. Naime, tada su mediji objavili da Cecin sin i njegova supruga Bogdana zajedno prevoze živinu koja se gaji na farmi u Titelu kod Bogdanine porodice Rodić.

Veljko se čak jednom prilikom pohvalio da njegova draga vozi kombi kao profi vozač, a objavio je i video kada su zajedno obavljali poslove za potrebe porodičnog biznisa.

On je nedavno istakao i da nikad više ne bi živeo u Beogradu, kao i da budućnost vidi u Titelu. Tada je otkrio i da u planu ima biznis sa poljoprivredom, pa je logično da i on i Bogdana, poput Mirka i Bojane, doprinose poslu.

Svakako Bogdana je sada u drugom stanju, pa je opravdano na odsustvu od posla, ali smo sigurni da se Veljko rado prihvata posla sa pašom kad god je potrebno.

A to što je javnost u čudu oko činjenice da Šijan, kao i Veljko, rade kao sav normalan svet, Mirko je dao jasan odgovor:

- Ne zanima me šta je kome čudno i što je neko iznenađen - zaključio je Šijan za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading