BEŽIM IZ KUĆE JER UME DA BACA STVARI Goca Božinovska šokirala istinom o sinu Mirku: Ima napade, ne može da se kontroliše
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Goca Božinovska ponosna je majka i baka. Svoje naslednike voli najviše na svetu, te uvek želi da im udovolji.

Kako tvrdi, kada njen sin Mirko ustane nervozan, pevačica odmah izlazi iz kuće jer nekada u naletu besa zna i da baca stvari po kući.

Mirko Šijan na motoru

Foto: Printscreen/instagram

 

Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan, sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj - rekla je Goca kroz smeh, pa je potom nastavila:

Goca Božinovska

Foto: ATA Images

 

On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju. Kaže mi: „Jesi li sigurna da sam to ja?”, a ja dodam: „Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je.” Plašim se čak i kad vozi motor, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam. On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmiju, i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio - neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aks

21.04.2024 15:48

Sa tom pameću proći će ko njegov otac!