MIRKO ŠIJAN OBELEŽAVA GODIŠNJICU SMRTI OCA Ubili su ga na njegove oči, a sada mu se ovako obratio
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Zoran Šijan, bivši muž pevačice Goce Božinovske, ubijen je na današnji dan pre tačno 24 godine, a njihov zajednički sin Mirko sada se oglasio ovim povodom.

Mirko je na svom Instagram profilu podelio fotografiju svog oca, a u opisu je ostavio emotikon uvele ruže.

Gocin i Zoranov naslednik na društvenim mrežama neretko objavljuje fotografije svog oca, ali ova bez sumnje nosi veću težinu od svih ostalih.

Inače, Goca je jednom prilikom ispričala kako je saznala da je Šijan ubijen, kao i to da je Mirko u tom trenutku bio sa ocem.

- Najstrašniji momenat u životu – kada mi je Šaban javio da je Šijan ubijen. Nikada te reči neću zaboraviti. Pevala sam u Beču, trebalo je ujutru da idem na avion za Italiju. Pre nastupa me je zvao Šijan i rekao da su deca dobro, da je Mirko s njim u gradu, a da je Zoranu zet odveo kući. Ovaj cmizdravko nije hteo bez tate. Rekao mi je da kupim nešto njemu, pre nastupa mi je stigao džemper od kašmira od šanera, tačno njegova veličina. Otpevala sam i sela, i zvoni telefon tog momenta - priseća se ona i nastavlja:  

- Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je naš sin Mirko i dalje s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: “Dobro, tajo, dobro” - rekla je Goca jednom prilikom.

Podsetimo, Šijan je ubijen 27. novembra 1999. godine oko 1.30 sati na uglu Ulica Nemanjine i Svetozora Markovića, dok je sedeo u svom “mercedesu 600“, čekajući zeleno svetlo na semaforu. Istog momenta kad je "mercedes" stao, pored njega je u drugu traku ušao jedan automobil, a napadači su iz njega otvorili vatru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading