Goca Božinovska
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Poznato je da je pevačica Goca Božinovska bila u braku s bokserom Zoranom Šijanom, s kojim je blagoslovena dvoje dece - ćerkom Zoranom i sinom Mirkom.

Nažalost, njihovu sreću je narušila treća osoba, i to ni manje ni više nego Gocina drugarica Gorana, koja je bila njihova komšinica.

Zoran Šijan je, naime, napustio Gocu i decu zbog druge žene, s kojom je kasnije dobio sina Vukašina.

 

https://twitter.com/Pluton45873221/status/1592070219509694465

 

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - pričala je svojevremeno pevačica za medije.

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu.

Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlucio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

U tom stanu rastao je Vukašin Šijan, koji, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca.

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se vidaju sa njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Čak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu sa njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu sa njim - tvrdila je Goca prenosi Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading