MITROVIĆI SLAVE U LONDONU! Milica objavila emotivno pismo koje kida dušu, čestitke stižu sa svih strana! 18:20 Vip 0
NIJE DOSTA ŠTO MU SIN NIJE DOŠAO NA SLAVLJE, NEGO JE I POLICIJA UPALA 50. rođendan Dejvid Bekam pamtiće kao najtužniji? 10:07
NIKO NE VERUJE DA JE NAPUNILA TOLIKO GODINA! Marija Karan proslavila rođendan, glumica već uveliko u petoj deceniji! (FOTO) 11:00 Vip 0
NAJSTARIJA OSOBA NA SVETU PROSLAVILA ROĐENDAN Vedra je i vitalna - ističe da su za dug život najvažnije 2 stvari 12:20 Razonoda 0
OBLINE U PRVOM PLANU Pevačica se utegla u legendarnu haljinu, jedva diše, a dečko je gleda sa vatrom u očima 17:32
AL PAĆINO PROSLAVIO 85. ROĐENDAN Vitalan je i veoma aktivan - uskoro počinje snimanje novog filma 23:10 Razonoda 0
SVI NA NOGAMA U DOMU SANJE MALETIĆ Dobila je ćerku u 52. godini, a danas ima još jedan veliki razlog za slavlje! 21:15 Vip 0
POGLEDAJTE JOJ RUKU Manekenka proslavila jubilarni rođendan sa 20 godina starijim dečkom, jedna stvar je svima privukla pažnju 20:34
SLAVLJE U DOMU TEE TAIROVIĆ NE PRESTAJE Pevačica samo dva dana nakon svadbe objavila radosne vesti! 16:20 Vip 0
MELANIJA PROSLAVILA ROĐENDAN U AVIONU ZA VATIKAN! Nikada neće pogoditi koliko godina je napunila! 11:04 Vesti 0
TUŽAN RAZLOG ZBOG KOGA JE SAŠA POPOVIĆ PRESTAO DA SLAVI ROĐENDAN Nakon 50. presekao, a danas bi napunio 71 godinu 12:30 Vip 0
SUZANA DONELA TORTU NA GROBLJE Sašin rođendan dočekala na najtužniji način, u rukama nosi ovo! (VIDEO) 11:10 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ NEUTEŠNA NA DAN POPOVIĆEVOG ROĐENDANA Objavila emotivan snimak iz Granda: "Ovo ti je išlo na živce" 10:15 Vip 0
PEVAČICA BRUTALNO O SUZANI JOVANOVIĆ Nije htela da krije, a zbog priznanja nastao muk: "Nisam je zvala, niti ima razloga da to uradim" 10:00 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ BI DANAS PROSLAVIO 71. ROĐENDAN Planirao je veliko slavlje, bolni detalji otkriveni nakon smrti! 08:52 Vip 0
JEDVA SMO JE PREPOZNALI Devojčica sa slike danas slavi 46. rođendan, njena serija je trenutno najpopularnija u Srbiji 20:03
VELIKO SLAVLJE U PORODICI ĐOGANI Luna se obratila emotivnim rečima, ni Anabela ne krije emocije, a ovo je povod! 14:40 Vip 0
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
PRE UBISTVA SE PONAŠAO NAJNORMALNIJE Oglasila se baka monstruma iz Kragujevca koji je presudio ženi 06:00 Hronika 0