Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Porodica Mione Jovanović odlučila je da stane na put negativnim komentarima koji su upućeni njihovoj ćerki zbog njenog učešća u rijalitiju "Elita 7".

Na zvaničnom profilu Mione Jovanović, objavljeno je saopštenje za pratioce u kojem se navodi da će porodica i podrška takmičarke podneti tužbu sudu zbog negativnih komentara.

- Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo! - glasila je poruka Mionine porodice, a potom su nastavili:

- Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama - završila je Mionina porodica. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading