MIRKO I BOJANA ŠIJAN PRODAJU PILIĆE Otkriveno gde sin i snajka Goce Božinovske imaju tezgu, šire biznis
Foto: Printscreen/instagram

Kako su domaći mediji pisali, sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova supruga Bojana iznajmili su tezgu na Bajlonijevoj pijaci, na kojoj razvijaju porodični biznis njenih roditelja! Naime, oni, prema pisanju medija prodaju piliće, što je primarni izvor zarade porodice Rodić.

- Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Nju posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo, prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve - otkrio je izvor.

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada i osnovni izvor prihoda - poručio je izvor, a Mirko nikada nije bežao od poštenih, a unosnih poslova:

- Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam - poručio je Mirko za Kurir.

Podsetimo, Mirko i Bojana renovirali su vilu u Surčinu u kojoj žive sa decom, a sudeći po luksuzu koji su pokazali, očito da im biznis i te kako fino ide i razvija se.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading