Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

U sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do žestoke svađe između Slađe Lazić i Mensura Ajdarpašića, jer je ona videla klip na kojem on okriva cimerima da mu je Slađa pred ulazak u "Elitu" pisala na društvenoj mreži Instagram. 

- Molim vas da se sve poruke objave, moram da kažem da je ovo seljački što je on pričao. Ja njemu nisam slala tolike poruke, slala sam jednu poruku, a ti tako pričaš, želim da se sve poruke objave. Ma izvini majstore, svi znamo sa kim si ti bio - besnela je Slađa.

 - Meni je ona poslala tri poruke, a šta ima ona meni da šalje poruke? Ko je ona? Ja sam nju blokirao jer mi je smetalo to. Ja nemam ništa protiv tebe, super si lik, dobar si drug, ali mi nemamo potrebe za tim - govorio je Ajdarpašić.

- Je l' tebi ružno da tako neke stvari izađu? Ja sam non stop bila sa jednim dečkom, ne želim da se priča o meni, a on kao glumi da je na nekom nivou. Da je on pokazao ovde nešto, a svi znamo njegove izbore, a sada su svi niski - dodala je Slađa.

Slađa i Mensur

Foto: Printscreen/instagram

 

Pošto se ona obratila osobi koja joj vodi Instagram da okači njen čet sa Mensurom, to se i desilo, pa je danas na storiju njenog zvaničnog profila izašao čet, na kojem se jasno vidi da je Slađa zvala Ajdarpašića, a da se on po svemu sudeći nije javio, kao i da mu je slala neke objave, koje više nisu dostupne, a da je on nju na sve to iskulirao. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading