STRAHUJE ZA SVOJU DECU Ivana Šašić očajna, stižu joj pretnje od bivšeg muža: Napraviću ti pakao od života, biće selidbe!
Printscreen

Bojan Simić izabran je za ovonedeljnog vođu u "Zadruzi 6", a posebnu pažnju izazvala je činjenica da Boki otežano čita, zbog čega je nebrojeno puta neko drugi morao pročitati pismo umesto njega.

To se svakodnevno komentariše, a nas je interesovalo kako njegova bivša supruga, Ivana Šašić, gleda na to i da li ju je sramota zbog braka sa njim.

- Nisam ga ja rodila, ni vaspitavala, ni školovala. Za to bi trebalo njegovu mamu da zovete, posto se za sve obraca mami i pita nju. Mi smo se kratko poznavali i venčali, još brže razveli, a iskreno sam ga ja i bolje upoznala gledajući Zadrugu.

-Ne tretiram sebe savršenom ženom i, iskreno, sramota me s kim sam bila 2 godine u braku, gledajući kako laže o sebi, meni, drugima, o ljudima koje ne poznaje, a upliće u njegove priče. O uplitanju mojih drugova, prijatelja kao njegovih. Mojih Kumova, kao njegovih, a veze sa njim nemaju. Svi smo mi imali nekog Bokija u životu, da li u ženskom ili muškom rodu i ne može niko reći da nije imamo neku grešku u izboru partnera. Samo što sam ja imala psihopatu, pijavicu, parazita koga nisam mogla da se rešim, zbog pretnji - rekla je ona za portal Republika.rs, pa dodala:

- Pretio mi je do juna, a već smo bili razvedeni. Nije mi bilo svejedno zbog njegovih pretnji. Imaću ja problem sa njim kad izađe, zbog istina koje sam govorila - priznala je Ivana.

- Napraviću ti pakao od života, znači. Biće selidbe, ti znaš koga imaš - samo su neke od pretnji Bojana Simića.

GORE DRUŠTVENE MREŽE Aca Bulić ulazi u Zadrugu, dolazi da Anu zaštiti od Zvezdana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading