KONTRAVERZNA ZADRUGARKA JEDINA JE PODRŽALA DEJANA DRAGOJEVIĆA "Alah ti dao sreću" (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Iako se već duže vreme spekulisalo o tome da je Dejan Dragojević promenio veru, on je nedavno rešio da prekine ćutnju, te je priznao da je već četiri godine u Islamu.

KONTRAVERZNA ZADRUGARKA JEDINA JE PODRŽALA DEJANA DRAGOJEVIĆA

Printscreen

 

Time je podigao veliku prašinu u javnosti.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a kako je i sam istakao, o promeni vere javno nije želeo da priča, jer je smatrao da ga mnogi neće razumeti

Dok su se sa jedne strane nizali negativni komentari, bilo je i onih koji su ga u promeni vere podržali, poput Zerine Hećo, bivše učesnice Zadruge. Zerina mu je uputila reči podrške i poželela mu sreću.

KONTRAVERZNA ZADRUGARKA JEDINA JE PODRŽALA DEJANA DRAGOJEVIĆA

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam zaplakala od sreće, navala emocija. Dejane, Alah ti ukabulio svaku dovu, dao ti mir duši, sabur i svaku sreću. Amin - napisala je ona.

Zerina je inače, poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život, a njen život je danas sušta suprotnost od onoga što smo imali prilike da vidimo tokom njenog rijaliti angažmana.

Imala je burne romanse u "Zadruzi", a zbog Vladimira Tomovića je na kraju obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Danas je srećno udata i uživa u luskuzu.

KONTRAVERZNA ZADRUGARKA JEDINA JE PODRŽALA DEJANA DRAGOJEVIĆA

Foto: Printscreen/instagram

 

Bilo je i onih, poput Tamare Đurić, koji nisu bili ni malo blagonakloni prema Dejanovoj odluci. Đurićeva je oštro osudila bivšeg rijaliti takmičara i nije se libila da javno iznese svoje mišljenje.

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara.

DRAMA U RANIM JUTARNJIM SATIMA Zvezdan na sve moguće načine želi da ostavi Anđelu pa joj na nos natrljao prethodnu sezonu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
nikola

03.04.2023 10:57

Bas mu je dao otkad je preso najruzniji i najgluplji lik mu je sa devojkom i zenom cestitamo

Don

03.04.2023 12:02

mno je ljudi koji su uz Dejana. Ljudska gromada. Da ti dragi Allah usliši dove. Amin