TO JE NAJVEĆE RAZOČARENJE Stanija Dobrojević progovorila o Stefanu, Marijani, ali i Anđelu
Foto: Alo/ilustracija

Stanija Dobrojević prokomentarisala je aktuelna dešavanja u "beloj kući" i iznela svoj stav o aferi Stefana Karića i Marijane Zonjić, kao i o ponašanju Anđela Rankovića.

- Videla sam sporni snimak Karića i Marijane. Gle, ništa se tu konkretno ne vidi da može da se tvrdi, nadam se da se to nije desilo jer bi bilo veliko razočaranje, pogotovo za njega, jer se držao za primer! Meni se njegovo ponasanje najviše dopalo u ovoj sezoni. Karić i Jovana su mi super par i mislim da je ona jedna od kvalitetnijih devojaka koje su prodefilovale Zadrugom! Verno ga čeka i nadam se da će opstati kao par - rekla je Stanija, pa se osvrnula na Rankovića.

TO JE NAJVEĆE RAZOČARENJE Stanija Dobrojević progovorila o Stefanu, Marijani, ali i Anđelu

Foto: Alo/ilustracija

 

- Što se Anđela tice, klasičan primer dobrog momka kome se roditelji mešaju u izbor, pa ga naprave nesrećnikom! On je samo pored Teodore bio i lep i poželjan i u žizi javnosti. Kako je solo kročio u Zadrugu, srozao se u svakom smislu, niti je zanimljiv, nit privlačan, vucarao se s kojekakvima, kad ih sve spojiš ne mogu biti jedna Teodora. Evo već dve sezone trune tamo i ništa! Mada je dobar i vaspitan momak i zelim mu sve najlepše - istakla je Stanija.

ŽELIM DA BUDEŠ USPEŠAN SELJAK Sandra Rešić osula paljbu po Marku Osmakčiću

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading