Asmin, Stanija i Marko
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivši zadrugar i bivši dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković, napadnut u Crnoj Gori. 

On se ubrzo nakon toga oglasio i potvrdio indident. 

Marko je ranije razmenjivao uvrede sa Stanijinim verenikom, Asminom Durdžićem, pa su se tako u medijima pojavili navodi da upravo on stoji iza napada Durdžića. 

Asmin objavio Stanijinu fotku uz snažnu poruku

Foto: Instagram

 

Mi smo kontaktirali Asmina kako bismo saznali da li je istina da je, kako se piše, naručio napad na Stanijinog bivšeg dečka. 

- Ne stojim iza napada. Istina jeste da je mene Marko pljuvao i rekao da ce da me je*ati, ali ne stojim iza tog napada. Zapravo sam ga ja spasio, pošto su mene zvali to veče neki momci i rekli mi da žele da me osvete. Rekao sam im da ga ne diraju, pogotovo ne ako je u ženskom društvu i da ne želim da mu se išta desi. Tako da ga ja nisam napao, nego spasio - rekao je Durdžić za Alo!.

Inače, Marko je juče otkrio detalje incidenta koji mu se dogodio sa nepoznatim mladićima.

Marko marković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo. Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam ko je, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah "progutao", ali je počeo da preteruje i da psuje. Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio, a onda je samo odjednom počeo da se izvinjava uz objašnjenje da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju i lepo završilo - poručio je Marković za "Pink".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading