SLAVLJE U DOMU ASMINA DURDŽIĆA! Stanija odmah reagovala, a obratio mu se i brat koga nismo viđali u javnosti 16:35 Vip 0
"KAKO SME DA SE SLIKA OVAKO NA JAVNOM MESTU?!" Procurile golišave fotke Stanije Dobrojević, nastao opšti haos, javnost u neverici (FOTO) 01:00 Vip 0
SKINULA SE MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Svi bruje o jednom, atributi sevaju na sve strane (FOTO) 23:40 Vip 0
STANIJA U ŠOK IZDANJU ŠETA MAJAMIJEM! Sve oči uprte u nju, pokazala intimu bez blama i šokirala sve na ulici (FOTO) 23:40 Vip 2
"POMIRILA SAM SE S TIM DA MOŽDA NEĆU IMATI DECU" Dirljiva ispovest Stanije Dobrojević, otvorila dušu i otkrila potresne detalje, nije mogla više da ćuti! 21:40 Vip 0
KO JE BIO OTAC STANIJE DOBROJEVIĆ? Sahranjen je u masovnoj grobnici, bio je politički aktivan i prijatelj Slobodana Miloševića 17:40 Vip 0
"UZ PUNO STRESA, MUKE I SUZA..." Stanija Dobrojević potvrdila srećne vesti, ovo je dugo priželjkivala! 23:30 Vip 0
"BILO MI JE MNOGO TEŠKO..." Asmin van sebe nakon što se rastao od Stanije, raskrinkao sve detalje iz njihovog odnosa! 20:20 Vip 0
RASTALI SE STANIJA I ASMIN! Spakovala kofere i otišla, on se hitno oglasio: "Ljubavi, nedostaješ mi..." 20:55 Vip 0
DVOJNICA STANIJE DOBROJEVIĆ NA INAUGURACIJI DONALDA TRAMPA! Evo koju damu su pomešali sa našom poznatom starletom! 16:20 Vip 0
OVO JE PRAVA ISTINA O POMIRENJE STANIJE I SANDRE! Raskrinkane potpuno, pokušale od svih da sakriju 01:20 Vip 0
"JA SAM LOPTU SPUSTILA ZARAD..." Stanija otkrila pravu istinu o pomirenju sa Aneli Ahmić, njeno priznanje šokiralo sve! 21:40 Vip 0
"STANIJA ĆE GALAMITI POSLE EMISIJE" Asmin Durdžić u programu uživo otkrio privatne detalje, evo šta se dešavalo u njegovom domu 02:20 Vip 0
STANIJA U ASMINOVOM PORODIČNOM DOMU Isplivala fotografija sa Durdžićevom majkom, oglasio se i njegov otac 22:50 Vip 0
SANDRA AFRIKA PEVALA NA OTVARANJU KLUBA STANIJE DOBROJEVIĆ U provokativnim izdanjima zajedno zapalile diskoteku! (VIDEO) 17:00 Vip 0
STANIJA SE OKRENULA, MUŠKARCIMA POPADALE VILICE! Starleta u nikad izazovnijem izdanju (FOTO) 12:40 Vip 0
PUKLO PRIMIRJE IZMEĐU ASMINA I ANELI! Durdžić joj žestoko zamerio ovaj potez: ''Prekršila je moje osnovno pravilo'' 20:40 Vip 0
ALO! ISPRED KUĆE ANE NIKOLIĆ U OKOLINI PARAĆINA! Komšije oplele nikad jače, pevačici zameraju vezu sa Raletom: ''Može deda da joj bude'' 18:00 Vip 0
ALO! U KUĆI BABE ENE ČOLIĆ! Prekinula ćutnju o Eliti, otkrila unukinu tajnu: ''Krila je to od mene, znala je da ću joj zameriti'' 20:15 Vip 1
MIROSLAV ČUČKOVIĆ U RINGU PROGOVORIO O BIVŠIM KOLEGAMA: Aleksić i Đilas su rivali, otimaju jedan drugome (VIDEO) 20:00 Vesti 0
OVO JE POBEDNIK PLIVANJA ZA ČASNI KRST U BEOGRADU Danas je Ada "jezero Jordan"! (FOTO/VIDEO) 11:50 Vesti 0
''ZAMONAŠIĆU SE ČIM OSTAVIM CIGARETE I NUDIZAM'' Srpska striptizeta donela bitnu odluku, a evo kako izgleda njen stan u Krnjači 19:16 Vip 1
STRAHINJA (13) PRVI PUT ZAPLIVAO ZA ČASNI KRST I OSVOJIO GA! Pripadnici MUP-a u Užicu poslali emotivnu poruku: "Mi smo danas tu zbog tebe" (FOTO/VIDEO) 11:04 Vesti 0
PRIJATELJI ODUŠEVLJENO PRILAZE LUKI BOJOVIĆU KAKO BI SE POZDRAVILI SA NJIM Svi ostali začuđeni kada su ga ugledali ovde (FOTO/VIDEO) 12:10 Hronika 0
NIKAKVA KRV IZMEĐU SRBA VIŠE NE SME DA PADNE Životna ispovest poznatog glumca Branislava Lečića U RINGU 20:00 Vesti 0
"OVO JE OČIGLEDAN POKUŠAJ DESTABILIZACIJE SRBIJE, UDARAJU NA VAS I IZ INOSTRANSTVA... ZNAMO KAKO VAM JE" Sijarto progovorio o protestima i blokadama 09:54 Vesti 0
VIKEND HOROSKOP OD 14. – 16. FEBRUARA Subota će proći mirno, ali nedelja donosi sudbonosne finansijske prilike, nemojte ovo zanemariti 08:29