"NA POLA METRA OD VELIKE LJUBAVI" Anita i Filip imali vrelu akciju pored Anđela Rankovića, učesnici ih razapeli potpuno! 00:00 Vip 0
ANELI ZALJUBLJENA U ANĐELA?! Ahmićeva raskrinkana u programu, Luka je sve vreme bio samo paravan 17:55 Vip 0
SANDRA REŠIĆ ULAZI U ELITU Svi čekaju susret sa Matorom i Anđelom, sprema se haos u Šimanovcima 21:10 Vip 0
"NEOPHODNA JOJ JE STRUČNA POMOĆ" Bivša devojka Anđela Rankovića urnisala Anitu, nije mogla više da ćuti: "Vreme je da zaštitim sebe i njega od daljih napada" 18:00 Vip 0
PODMETNULA MU LAŽAN POZITIVAN TEST NA TRUDNOĆU Anita Anđela htela da uhvati na dete, ispričao skandalozne detalje iz veze 09:50 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ OTKRILA SVE! Tajna veza s Anđelom Rankovićem koju je dugo krila od javnosti: "Čeka me..." 00:00 Vip 0
"MILICA JE OBMANULA NAROD" Učesnica Elite bez zadrške progovorila o detaljima: "Trudna se dopisivala sa njim" 09:00 Vip 0
ZBOG RASKIDA HTELA SEBI DA ODUZME ŽIVOT? Anđelo otkrio sve detalje drame sa Anitom: "Isekla je vene i otišla u šumu, zvao sam policiju i hitnu pomoć" 07:40 Vip 0
PRED MALOLETNIM DETETOM PALICOM RAZBIJAO PO STANU Anita razotkrila Anđela, neće više da ćuti o nasilju: "Pobegla sam sa sinom" 22:00 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE MILICE VELIČKOVIĆ! Pojavile se tvrdnje da je trudna htela da bude intimna sa Anđelom Ranković, evo šta ona kaže 18:59 Vip 0
RASULA SE U KOMADE! Anita u suzama nakon što je izdala Anđela i zabola mu nož u leđa, on ne želi ni da je pogleda (FOTO) 23:20 Vip 0
RASKRINKANA TAJNA AFERA ANĐELA RANKOVIĆA I MILICE VELIČKOVIĆ! Nastao opšti haos u Eliti, on se drži za glavu (FOTO) 19:20 Vip 0
OPŠTI HAOS U RIJALITIJU! Učesnik razotkrio flert Aneli i Anđela, razotriveno šta su sve radili, Vujović lupa glavom o zid! (FOTO) 01:00 Vip 0
"GODINAMA SE NISMO VIDELI, NE POZNAJE SVOJU ROĐENU BRAĆU" Velika ispovest tate Anđela Rankovića, rijaliti učesnik se odrekao očevog prezimena! 12:20 Vip 0
ŠOK PRIZNANJE! Anđelo otkrio da mu je važniji ovaj muškarac važniji nego bivša, učesnici zanemeli! 20:20 Vip 0
"NIJE MI BILO SVEJEDNO" Anđelo otvorio dušu o Aniti i i otkrio da li će im se putevi ponovo spojiti! 00:20 Vip 0
"UMREĆEŠ OD SIDE" Stravične reči u Eliti, pevačica udarila na cimera: "Reći ću ko ti je otac i dečko" 08:10 Vip 0
ANĐELO RANKOVIĆ SE RASUO U KOMADE PRED KAMERAMA! Grca u suzama, evo šta je potpuno dotuklo (FOTO) 01:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46