Stanija i Asmin
Foto: Printscreen/Facebook

Starleta Stanija Dobrojević i njen stari-novi dečko Asmin Durdžić su definitivno odlučili da se venčaju.

I to, kako je izvor Alo! naveo, ne tajno, kako su ih mužem i ženom već nekoliko puta proglašavali u medijima, već javno.

- Već su dogovorili datum, ali na njima je da to saopšte javnosti. Organizovaće čak dva veselja, jedno na Floridi, drugo u Srbiji - naveo je naš izvor, i dodao:

asmin

Alibaba Alibabić, printscreen Instagram

 

- Isplanirali su sve do detalja. Samo nekoliko ljudi u njihovom okruženju znalo je da će praviti svadbu. Asmin se sprema da iskrešira ozbiljnu svotu novca i neće štedeti ni dinar za svoju, mogu slobodno da kažem, najveću ljubav - rekao je izvor blizak paru.

Prema rečima našeg sagovornika, nikog od njihovih prijatelja nije iznenadila odluka o venčanju.

- Očekivali smo da će njih dvoje stati na ludi kamen. Oni se ne razdvajaju, ništa ih ne može sprečiti u nameri da ostatak života provedu zajedno.

Ubrzo nakon što je izvor obelodanio da Stanija i Asmin uskoro idu pred matičara, Durdžić se oglasio na svom Instagram profilu:

„Niko mi nije hakovao profil, kum nije znao. Nego spremam svadbu, pa sam se malo ugasio. Mnogo posla oko svadbe, ima da bude najjača u Evropi i Floridi“, napisao je Asmin, koji u Americi uveliko gradi novi dom za Staniju, sebe i, kako je jednom istakao, „buljuk dece“.

Stanija

Foto: Printscreen/instagram

 

Dobrojevićeva spremna da postane majka

Stanija je, kako je naš izvor istakao, spremna da se ostvari u najbitnijoj ulozi.

- Sada su se kockice poklopile i nakon što krunišu svoju ljubav, sledeći korak je definitivno pravljenje bebe. Ona često ume da mašta i priča o tome kako bi volela da im se zovu deca, a s obzirom na to da je Asmin tretira kao princezu, možete onda da zamislite kako to sve izgleda. Njena majka jedva čeka da postane baka i svi željno očekuju srećne vesti - rekao je za Alo! izvor blizak starleti.

Piše: Ekipa Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading