Stanija i Asmin
Foto: Printscreen/Facebook

Ljubavni trougao Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića i njegove bivše žene Aneli Ahmić, već duži period je u žiži javnosti. Tim povodom oglasila se i Elektra Elit koja je prokomentarisala svoje viđenje cele situacije. 

Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da je Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi – istakla je Elektra, a Asmin nije mogao da prećuti, pa se ovim povodom i on oglasio. 

Durdžić je rekao kakvo mišljenje ima o Elektri, ali i dodao šta je najviše zamerio pevačici..

- Pa o Elektri Elit nisam imao neko mišljenje, pošto je izgovorila jednu lošu reč. Da nam je bitnije da imamo psa, a ne dete. Ona ne zna istinu zbog čega još Stanija nije imala dete. To sam joj zamerio, ali sada kada sam video šta je za vas izjavila, okej sa moje strane, imam korektno mišljenje o njoj i tako su mi Marko Marković i ona lep i sladak par. Nadam se da će ona uskoro da rodi malog Markića, jednog sina. I želim im sve najbolje u njihovoj ljubavi i vezi – kazao je Durdžić.

ONA NE ZNA ZBOG ČEGA STANIJA NEMA DETE! Asmin uputio brutalne reči ovoj pevačici, nije moga da se kontroliše

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Elektra je prekomentarisala i učešće Aneli Ahmić u rijalitiju:

Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti. Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime, za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga i ušla – dodala je ona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading