LUNA ĐOGANI PLANIRA GALA PROSLAVU! Pevačica se oglasila i javno poručila koji je povod slavlja!
Printscreen

Pevačica Luna Đogani oglasila se na svom Instagram nalogu i objavila poruku zbog koje su se svi iznenadili.

Kako prethodne godine nije pravila gala proslavu svog rođendana, jer je bila u drugom stanju, a nekoliko godina pre toga zbog učešća u rijalitiju, Đoganijeva je, sudeći po objavi, rešila da ove godine napravi žurku za pamćenje.

Iako do njenog rođendana ima skoro dve nedelje, Luna je iskoristila svoj Instagram nalog da svojim najbližim ljudima izda obaveštenje o proslavi svog 26. rođendana:

LUNA ĐOGANI PLANIRA GALA PROSLAVU! Pevačica se oglasila i javno poručila koji je povod slavlja!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Samo da obavestim moje prijatelje i najbliže da ću slaviti rođendan ove godine kako dolikuje! Posle 100 godina! Žurka, ludnica, i da ne idu nigde 8. marta van Beograda! Hvala lepo - napisala je Luna.

GLUMICA KOJA JE OSVOJILA SRCE NAJVEĆEG NOVINARA! Dara Džokić nikada nije prebolela Tirketov gubitak, evo šta je rekla o svojoj ljubavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Beba

22.02.2022 20:36

O zivote .....nikad kraja njenih glupavih, malogradjanskih I budalastih ispada.

ja

22.02.2022 21:32

Ajde sada babe Lunjini fanovi lepo da dodjete na rodjendan i da svoju ustedjevinu lepo dadete ovom jadnom mladom bracnom paru koji nece da radi a hoce da lepo zivi.

TO SE ZOVE PROJEKCIJA

25.02.2022 00:02

@ja - TO SE ZOVE PROJEKCIJA!

Izvini

25.02.2022 00:06

@ja - Izvini,o kome ti pricas babo-hejterko? a ko to ne radi kad Luna i Marko SVAKI DAN RADE! Sta ti znas sta je multimedijalna licnost? Nije posao samo od devet do pet! Samostalno organizovanje vremena glavne su prednosti Luninog i Markovog posla,još su i sami svoje gazde,to je jedan od najvecih uspeha!

Izvini

25.02.2022 00:07

@ja - ako si ti nesposoban,ne radis nigde,gledas svaki dan u tudje zivote (to ti je zanimanje),ne projektuj svoju nesposobnost na ove ljude koji su sposobni,multimedijalni,vredni i koji non stop rade!

Dobrodosao u 21. vek

25.02.2022 00:09

@ja - Dobrodosao u 21. vek gde postoje nova zanimanja u digitalnom svetu,znam da se vama to sve cini kao da neko ne radi a oni sve vreme rade ...multimedijalnost,influensing ... probaj i ti,jel ti neko brani? ...Snimi pesmu,snimi 5 pesama ..napravi neki komad odece,otvori svoj yt kanal i postavi par svojih klipova ...ajde ako mislis da je sve to lako,pa sto i ti ne probas,jel ti neko brani?

Ja

22.02.2022 23:09

Ako je ona pevacica ne znam onda ko su stvarno pravi pevaci

Dunja

25.02.2022 00:01

@Ja - Zar nisi pre par meseci pisala da obozavas Luninu muziku? pa pisala si da su ti omiljene Lunine pesme ''DEVETI KRUG'' ,''U LJUBAVI LUDA'' i ''TELENOVELA''