Aleksandra je pobednica Zadruge 6
Foto: Alo/Printscreen

Pobednica Zadruge 2 i ćerka Anabele Atijas, Luna Đogani pohvalila se fotkom u novom izdanju, koja je izazvala buru komentara na mrežama.

Na slikama iz lifta i studija, svima su prvo "upale u oči" Lunine ogromne grudi.

Đoganijeva se utegla u korset, koji je uparila uz neobične farmerice i cipele na špic, a komplimenti su samo pluštali.

Podsetimo, Luna je jednom prilikom objasnila zašto više nije u kontaktu sa Anastasijom Ražnatović koja joj je bila i drugarica ii kuma. 

Jednom prilikom Luna je ogolila dušu, pa otvoreno priznala zbog čega je došlo do rastanaka dve nerazdvojne drugarice, ali i kume:

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalno sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna za Kurir, a detaljnije pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading