LUNA ZVALA KIJU U EMISIJU Najveće suparnice u istoriji rijalitija oči u oči, a evo koji je odgovor Đoganijeva dobila kada ju je pozvala
Foto: Alo/ilustracija

Influenserka Luna Đogani odnedavno je postala voditeljka autorske emisije, koju objavljuje na Jutjub platformi, a uskoro će fanovi moći da je vide u studiju sa nekadašnjom najvećom suparnicom, Kijom Kockar.

LUNA ZVALA KIJU U EMISIJU Najveće suparnice u istoriji rijalitija oči u oči, a evo koji je odgovor Đoganijeva dobila kada ju je pozvala

Foto: Printscreen/instagram

 

Tokom učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", njih dve bile su glavna tema medija. Luna je tada započela vezu sa pevačem Slobom Radanovićem, koji je bio oženjen Kijom.

Nekoliko meseci kasnije, Kockareva se priključila rijalitiju i postala njihov cimer. Fanovi "Zadruge" su uglavnom bili podeljeni na podršku Đoganijeve i Kristine, odnosno ljubavnice i supruge, a na kraju je Kija odnela pobedu.

Ona je sada, u emisiji Ognjena Amidžića, otkrila da ju je bivša suparnica zvala da bude gost u podkastu.

Kija Kockar i Sloba Radanović

Printscreen

 

- Kija, da li bi gostovala u Luninom podkastu kad bi te pozvala da dođeš? - pročitao je voditelj pitanje koje je stiglo za Kiju putem društvenih mreža.

Pa, pozvala me je... Ne bih - kazala je Kija.

- Ne bi? - pitao je Ognjen začuđeno.

- Ali iz nekih drugih razloga, ali, ne - ostala je nedorečena Kija.

Inače, Kockareva je nakon rijalitija stavila tačku na brak sa Radanovićem i započela muzičku, a potom i voditeljsku karijeru, dok je Luna, danas u braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerke Miju i Lanu, a Slobodan je takođe u braku, u kojem je dobio sina Damjana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading