Luna
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Ceo region potresla je vest da je devojčica Danka Ilić (2), za kojom se prethodnih dana intenzivno tragalo, ubijena, kako je objavljeno danas.

- Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić koje su priznale zločin - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Influenserka i rijaliti zvezda Luna Đogani oprostila se od male Danke Ilić, koja je tragično ubijena.

Luna je majka dve male devojčice, Mie i Lane, pa je ova vest dodatno slomila.

- Gori kraj nije mogao. Kao majka dve devojčice, osećam se pretužno, grozno i uplašeno. Oko nas šetaju monstrumi, psihopate i ubice. Ne mogu da zamislim bol porodice. Počivaj u miru, dušo mila - napisala je Luna.

Luna Đogani

Foto: Printscreen/instagram

 

Brojne poznate ličnosti iz svih sfera opraštaju se od nedužnog anđela, Danke Ilić.

Umesto srećne vesti, 4. aprila stigla je najgora vest - devojčica je ubijena.

Podsetimo, nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. Majka devojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 časova.

S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je.

Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta, tvrdi izvor ATV.

Više o tome pratite na našem BLOGU. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading