Luna i Marko
Foto: Printscreen/Printscreen Blic TV

Luna Đogani je sa suprugom Markom Miljkovićem i dve naslednice, Miom i Lanom, svila svoje porodično gnezdo i maksimalno je posvećena porodici.

Iako danas uživa u svakom trenutku provedenom sa najmilijima, priznaje da je za sebe imala potpuno drugačije planove.

luna

Foto: Printscreen/instagram/luna đogani

 

– Ostvarila sam svoje snove. Nisam planirala da budem mlada mama, da se udam tako rano i imam decu. Mislila sam da će to da bude posle tridesete, međutim došao je Marko Miljković i sve moje planove srušio – iskrena je Luna i dodaje:

– Drago mi je da ću sutra kada porastu da im budem i majka i prijatelj, kao moja mama i ja. Drago mi je, lakše je kada si mlad, imaš više živaca i strpljenja i sada mi je drago i ne bih ništa menjala – rekla je.

I pored svih lepih stvari, majčinstvo joj je najteža uloga koju sa kojom se susrela u životu.

Luna Đogani

Foto: Alo ilustracija

 

– Nije lako organizovati se sa dvoje male dece. Jedino kada je starija ćerkica u vrtiću, a ima ko da čuva mlađu. Ume da bude haotično i teško, da ne pričamo šarene laži, ali svakako nešto najlepše što jedna žena može da iskusi – objašnjava Đoganijeva.

Ona je otkrila i da li žali za nečim što je propustila što se rano posvetila porodici.

– Iživela sam se dosta, i izlazila i prošla svega i svačega jedino što planiram kada one porastu je da otputujem na neke destinacije koje nisam videla, malo mi fali moje vreme i tišina, ali onda mi fale deca i to je tako– iskrena je Luna za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading