Elita 7
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

O odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović i dalje se priča u Eliti, naročito nakon što ju je mlada rijaliti učesnica prevarila sa Anđelom Ranković.

Region je brujao o njihovom venčanju u Crnoj Gori, budući da je to bilo prvo javno gej venčanje na ovim prostorima, ali čini se, sudeći po Anitinoj izjavi, da je sve bila samo farsa i vapaj za popularnost i medijsku pažnju.

Stanojlovićeva je sada u Eliti, nakon pitanja Milana Miloševića da progovori kada se tačno ugasila ljubav između nje i Matore, otkrila da je shvatila da je kraj, i to 20 dana nakon izlaska iz Zadruge 6.

Elita 7

Foto: Instagram

 

Jovana je nakon njenog izlaganja ustala, pogledala u Milana i nije znala šta da prokomentariše na ovu konstataciju, koja je sve ostavila u čudu, a javnost je besna zbog njenog poteza.

- "Laže, pere se zbog gej veze", "Da li je ovo moguće", "Kakva to osoba lažira emocije zarad popularnosti i slave", "Videli smo svi to, ali samo Matora nije", "Svaka čast Jovani kako je smirena nakon svega" - bili su samo neki od komentra, a snimak pogledajte na vrhu teksta.

Venčale se na Svetom Stefanu

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u brak prošlog leta.

Gala venčanje održano je u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, iz razloga što u Srbiji još uvek nisu usvojeni istopolni brakovi.

Matora i Anita su u luksuznoj vili, vrednoj tri miliona evra, na Svetom Stefanu, okupile brojne zvanice.

Na njihovom slavlju pojavio se veliki broj bivših zadrugara, a za kumove Anita je izabrala Marka Đedovića, a Matora drugaricu Tamaru.

Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 evra. Jovana je samo za Anitu spremila poseban poklon, vredan preko 30.000 evra.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading