Edita, Luna
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

U toku Luninog boravke u rijalitiju Zadruga, kružile su priče da je Đoganijeva Editi, koja joj je inače rođaka, preotela dečka. 

Njih dve neko vreme nisu bile u dobrim odnosima, a Luna je jednom prilikom i sama priznala da je u pitanju isti momak, koji je pre nje bio sa Editom. 

- Je l' moram da odgovorim sa da ili ne, ili mogu da objasnim? Edita je moja rođaka... Ona je bila sa tim dečkom, raskinuli su. Ja nisam znala da je to bio njen dečko - rekla je Luna, naglasivši da joj nije jasno otkud to pitanje, pošto za tu "situaciju" znaju svega tri-četiri njoj bliske osobe - rekla je Luna svojevremeno u "Amidži šou".

Anabela

Preentscreen

 

 

 - Ja sam rekla da neću to da komentarišem. Sve je okej sa nama, ljudi. Neću da komentarišem privatni život, ni zbog čega. Ne postoji nikakav razlog... Super je, sve je okej. Nema nikakvih problema. Ne znam šta je Anabela rekla, mislim da nije ništa drugačije... Ja više neću svoj privatni život da iznosim u javnost - rekla je Edita.

Edita nije podržavala Lunu tokom njenog učešća u rijalitiju, kada je uplovila u vezu sa Slobom Radanovićem. 

- Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - rekla je Edita tada na račun Lune i Slobe i nastavila:

- Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna. Postoje muškarci koji umeju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom - rekla je tada Edita za domaće medije.

Edita

Alo

 

Đoganijeva je tada dečku Marku pričala o Editi, ističući da dugo nije znala da joj je sestra. 

- Znaš da mi je ona sestra? S tatine strane. To nisam znala do skoro - počela je Luna za Editu.

- Dalji rod ili bliži? - pitao ju je Marko.

- Bliži... Mama mog tate i mama njene mame su rođene sestre. Jesi razumeo? - pitala je Luna.

- Znači tvoja baba i njena baba su rođene sestre? - smejao se Marko.

- A nas dve nikakav odnos nemamo... Ona je u prošloj sezoni podržavala Kiju, a mene... Strašno. Tako ti je u mojoj porodici sve, ja to uopšte ne nazivam porodicom - rekla je Luna, pa objasnila Marku kako su Indi i Edita rođene sestre. 

Luna i Edita

Foto: Youtube/Printscreen

 

Izgleda da su nakon nekoliko godina sestre sve oprostile jedna drugoj, jer ju je Luna ugostila u svom podkastu 14. marta. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading