Vinska vizija
Foto: Alo/Wine Vision

Treći sajam vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ održaće se na Beogradskom sajmu od 22. do 24. novembra 2024. godine uz podršku vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

Sajam „Vinska vizija“ je jedinstvena i najveća regionalna platforma za povezivanje vinara, destilera, distributera, kao i profesionalaca iz vinske industrije. Sajam iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i profesionalnih kupaca, otvarajući nova tržišta i poslovne prilike za domaće proizvođače. U 2023. godini sajam je okupio više od 600 izlagača iz 29 zemalja, tokom kojeg je održano više od 2.000 B2B sastanaka sa distributerima iz više od 40 zemalja.

Vinska vizija

Wine Vision

 

Nadovezujući se na postignute uspehe i rast koji sajam ostvaruje iz godine u godinu, pozivamo sve izlagače da budu deo najveće vinske i destilerijske manifestacije u regionu koja pruža priliku za predstavljanje i plasiranje proizvoda na internacionalnom nivou.

Prijave za sajam traju do 21. juna 2024. godine, i moguće je preuzeti ih na zvaničnoj stranici Vinske vizije Otvorenog Balkana: https://exhibitors.winevision.biz/

Popunjeni formular podnosi se slanjem na imejl adresu: ob-winefair@sajam.rs  

Kako bismo svim izlagačima obezbedili vidljivost na sajmu i lakše uspostavljanje kontakta sa poslovnim partnerima, pozivamo vas i da popunite Formular za obaveznu registraciju za uključivanje u zvanični Katalog sajma koji je dostupan na sledećoj stranici:

https://catalogue.winevision.biz/exhibitors-catalogue/

Radujemo se susretu sa vama, vidimo se na Vinskoj viziji Otvorenog Balkana, najvećem okupljanju vinara i destilera u Beogradu od 22. do 24. novembra!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
PKS

Komentari (0)

Loading