Đole i Gagi
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Porodično stablo naširoko poznate familije Đogani, godinama unazad privlači pažnju domaće javnosti.

Ono što je opšte poznato da su u ovoj familji često porodični odnosi zamršeni, a njihove svađe i drame uvek postanu tema broj jedan.

Roditelji najpoznatijih densera - otac Faik i majka Zeida - dobili su za života sedmoro dece. 

Skinuo se Đole Đogani

Printscreen

 

Đole Đogani je zapravo Hamit, koji je i najstariji, ima šestoro braće i sestara, među njima je i Gagi Đogani, koji se zapravo zove Gazmen.

Iako su godinama mislili da je Baki B3 brat Đoletu i Gagiju, on je zapravo njihov bratanac.

Đole je nekada harao muzičkom scenom, a prvobitno je bio u braku sa Slađom Delibašić, sa kojom ima dvoje dece Silviju i Marinelu, a kasnije je otpočeo vezu sa Vesnom sa kojom živi u vanbračnoj zajednici i imaju decu Adriana i Lauru.

KO JE KOME OVDE KO? Ovako izgleda porodično stablo porodice Đogani, sve je krenulo od njih, ali ko su ove pevačice

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Ali ovoj dinastiji konce su pomrsile pripadnice lepšeg pola, Anabela bivša supruga Gazmena sa kojom ima decu Lunu i Ninu ali ništa manje skandalozne nisu bile Slađa i Vesna, koje su u priajteljskim odnosima.

Poznato je da su Edita i Indira Indi Aradinović takođe u srodstvu sa Đoganijima, ali gotovo niko nije uspeo da dokuči šta im dođu.

KO JE KOME OVDE KO? Ovako izgleda porodično stablo porodice Đogani, sve je krenulo od njih, ali ko su ove pevačice

E stock

 

Njihova majka Florija je sestra od tetke Gazmena, Isidora, Darija i Đoleta Đoganija, a atraktivnim pevačicama su oni ujaci. Naime, Florijina majka i majka popularnih densera Zeida su sestre bliznakinje.

Podsetimo, Anabela iz braka sa Gagijem Đoganijem ima dve ćerke, Lunu i Ninu,a pevačica ne krije koliki teret one nosile zbog slave roditelja..

- Puno puta u životu i više im je donelo lošeg nego dobrog. Predrasude, razna mišljenja, neko smatra da ima prava da o tebi misli šta hoće, samo zato što si javna ličnost. U startu si osuđen na propast. Koliko je ko psihički spreman i jak mentalno da izdrži, sve to. Imamo situacije gde deca čak sebi oduzimaju život. Imala sam sreću da su moja deca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena, jer su im roditelji javne ličnosti. Bogu hvala pa su toliko jake, snažne, psihički i mentalno da su to znale da preguraju na jedan zdrav način. To nije droga ni alkohol, nisu postale probisveti. Nina upisuje DIF, baviće se sportom, a Luna se iz kakvog, uslovno rečeno zla, pretvorila u predivnu, porodičnu ženu, majku koja je vredna. Ima svoj biznis koji joj odlično ide. Ja to negde sebi prepisujem, to je neka moja snaga koju sam prenala na njih, kao što sam ja od svoje majke učila - rekla je Anabela za Grandonline.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading