Luna Đogani
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nina Đogani, srednja ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, danas proslavlja rođendan, a čestitke stižu sa svih strana.

Među prvima se oglasila i Luna Đogani, koja joj je putem društvene mreže Instagram uputila predivne reči.

Luna Đogani

Foto: Instagram

 

- Mojoj ludači, prelepoj, predivnoj sestri srećan rođendan! Devojci sa ogromnim srcem, dušom! Uvek si bila posebna i svoja, ostani takva i pamet u glavu. Verujem u tebe i želim ti samo zdravlje, sreću i ljubav - napisala je Luna, a potom objavila njihovu fotografiju iz detinjstva, na kojoj je Nina beba.

Luna Đogani

Foto: Instagram

 

- Od prvog dana sam bila najsrećnija što sam dobila moju seku. Niki moju ludu i opičenu - dodala je.

Komentari su se samo nizali, a poznato je da je Luna sa porodicom jako bliska, uprkos svemu što se izdešavalo tokom njihove rijaliti karijere.

Podsetimo, ​Nina Đogani već godinu dana ima novog dečka, o kome je nedavno progovorila, a koji se nalazi u zatvoru. 

- Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste uslikana sam tamo gde sam uslikana. Krivo mi je što sam uslikana tamo jer jednostavno, krivo mi je što tamo moraju da nas slikaju. Ne bih da otkrivam detalje, to je naša privatna stvar, mislim njegova privatna stvar, on nije javna ličnost i ne treba da se iznose takve stvari, ali mnogo ima tu predrasuda i šta je i gde je on, videla sam na internetu razne neke laži. Krivo mi je zbog njega što se tako predstavlja. Znala sam da će to doći u medije. I zatvor je za ljude - rekla je ona za Hajp. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading