Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: PrivatnaArhiva

Prvi maj, koji mnogi obeležavaju uživanjem i odmaranjem, Jovana Jeremić odlučila je da provede radno. Zatekli smo je u dvorištu vile koju je dobila od izabranika, biznismena Dragana Stankovića usred čišćenja bazena i pomaganja majstorima oko finalnih radova na kući.

Kako je objasnila, za nju ne postoji odmor ni tokom praznika.

- Čistim i sređujem svoje životne prostore, a kada mi je dosadno, družim se s narodom. Prvi maj je za mene praznik rada i smatram da treba da se provede radno, ne podnosim to što se ne radi. Toga ima samo kod nas. Ne volim neradnike i ljude koji ne cene svoj posao. Osamnaest godina radim u medijima, a ponašam se kao da mi je prvi dan - navodi Jeremićeva, i priznaje da joj kućni poslovi ne padaju teško.

Jovana Jeremić

Foto: PrivatnaArhiva

 

- Potičem iz ugostiteljske porodice, gde je normalno da se radi i sa majstorima. Komandant mora da bude primer svima. Svakog čoveka rad održava u životu. Žene posebno treba da rade, grade svoj biznis i karijere. Nebitno je za koga su se udale ili s kim su u vezi. Ukoliko imaju kvalitetnog i uspešnog muškarca, to je samo bonus. Žena i bez muškarca mora da funkcioniše savršeno. Tradicija nije blagonaklona prema ženama, učene smo da smo za kuću. Dokle god se budemo pridržavali balkanskih principa, žene će biti nesrećne, jer muževi gledaju svoje domaćice kao robinje i daju im na kašičicu i pare i obrazovanje i emociju - priča Jovana, koja smatra da su upravo žene te koje su važan temelj muškarcima.

- Žena mora da bude ta koja postavlja stvari, a muškarac taj koji je prati. Svoju dominaciju treba da pokazuje kroz ljubav. Zatucani sistem razmišljanja hitno moramo da menjamo, inače će žene patiti i bivati prevarene i ostavljene. Propast čovečanstva je to što žene odustaju od rada na sebi kada se dobro udaju. Te žene su očajnice i mučenice. One ne zaslužuju nikakvo mesto u ovom društvu i treba ih spaliti na lomači - kaže Jeremićeva, i otkriva da je namontirana i kada obavlja kućne poslove.

- Našminkana sam i sređena i kada radim po kući. U svakom trenutku izgledam fenomenalno, čak sam i smršala. Smatram da žena nikada nije dovoljno mršava, a muškarac nikada dovoljno bogat. Muškarac u svemu mora da bude najbolji, a povrh svega, da ima dobru dušu. Nikada ne bih bila ni sa šeikom, ako nije dobar čovek - ističe Jovana, koja smatra da je pokretna reklama svom partneru Draganu.

- Jovana Jeremić je institucija. Ne treba joj frajer. Svi ljudi u mom životu dođu i prođu, samo ja ostajem. Ta sam oko koje se vrti sve. Prestaću da radim samo kada umrem. To moj Dragan zna i podržava me, a i ja njega. Njemu sam pokretna reklama, ali pored toga mu pružam i mentalnu podršku. Što se tiče braka, ne opterećujem se papirom. Prvo moramo da sačekamo da se udaju ove koje se nisu udale nijednom, a lako ćemo posle. Mogla sam da se udam petnaest puta do sada, ali nisam, jer ja verujem u ljubav života, ali i u ljubav za ceo život - zaključila je voditeljka za Alo!

Jovana Jeremić

Foto: PrivatnaArhiva

 

 

Rano je za brak i decu

Iako ističe da je luda za svojim emotivnim partnerom, priznaje da još uvek ne razmišlja o braku i deci.

- Volim Dragana, ali prerano je za priču o deci i braku. Želim da mu napravim bajku od života, kao što on to meni čini. U tome vidim svoju svrhu - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Martina

01.05.2024 16:51

Jovana ideš mi više na zivce povuci se već jednom sa televizije tvoje ponašanje je odvratno