U LJUBAVI LUDA! Maja Marinković htela  zbog Filipa da skoči s terase! Ljubavne nesuglasice mogle da imaju fatalan ishod
Foto: Printscreen/instagram

Ako se lik i delo starlete Maje Marinković sagledaju malo ozbiljnije, može se zaključiti da situacije koje smo do sada viđali samo u bajkama ili u horor filmovima i te kako postoje i u stvarnom životu.

Rođena kao ružno pače, sebe je videla drugim očima, pa je zahvaljujući invazivnim estetskim intervencijama uspela da se preobrazi u jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih labudica javnog života Srbije. Stvorena lepota joj je donela medijsku popularnost, fizički izgled mnoštvo fanova i muškaraca koji je žele kao seksualni objekat, ali ne i sreću u ljubavi.

U LJUBAVI LUDA! Maja Marinković htela  zbog Filipa da skoči s terase! Ljubavne nesuglasice mogle da imaju fatalan ishod

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Bez realnog zanimanja, Maja je aktivna učesnica rijalitija Zadruga od druge sezone. Tokom života u „beloj kući“, u medijima isplivavali mahom crni detalji iz njenog privatnog života, a najviše njih odnosilo se na njeno ponašanje kada su u pitanju ljubavni odnosi, zbog kojih je u nekoliko navrata htela i da izvrši samoubistvo.

Iako je bila s gotovo svim zadrugarima koji su manje ili više važili za dobre frajere, emotivno-rijaliti život starlete obeležili su Marko Janjušević Janjuš i Filip Car. Kako Alo! saznaje od izvora bliskog starleti, uprkos svim lomovima i nedaćama u ove dve veze, simptomatično je što je zbog obojice Maja htela da izvrši samoubistvo.

- Iako je promenila svoj fizički izgled i postala zadovoljnija sobom, Maja je još uvek nesigurna u sebe kao ženu - počinje jedna od drugarica razgovor za Alo!, i dodaje:

- Jako je ljubomorna, a kada umisli da je dečko vara ili da nešto nije po njenom, spremna je na razne vrste manipulacija i osvete. Često je u vezama u kojima je bila dolazila i na samu ivicu nervnog sloma, a tada je pomišljala i da se ubije - kaže izvor za Rijaliti plus.

Ljubavni odnos Marinkovićeve i Cara je od samog početka bio turbulentan. Iako su pre početka pete sezone Zadruge 5 dugo krili od javnosti da su u vezi, njihov odnos je već tada bio buran i pun skandala.

U LJUBAVI LUDA! Maja Marinković htela  zbog Filipa da skoči s terase! Ljubavne nesuglasice mogle da imaju fatalan ishod

Printscreen

 

- Filip i Maja su se stalno svađali i tukli i u realnom životu. Ove tuče koje sada gledamo u rijalitiju bile su sastavni deo njihove veze prošlog leta. Njihova najveća žestoka svađa desila se u Beču, gde su gostovali u jednom klubu, a ceo taj skandal, raspravu i fizički obračun zabeležile su sigurnosne kamere - priča izvor, i otkriva detalje koje dosad nismo znali:

- Maja je tada Filipu pretila da će se ubiti i skočiti s terase hotela u kome su boravili. Pričala mi je i da je krenula da preskače ogradu terase, ali ju je Filip namolio da to ne uradi - kaže drugarica, koja strahuje za njenom psihičko stanje jer je seća da je slične scene pravila i Janjušu.

U LJUBAVI LUDA! Maja Marinković htela  zbog Filipa da skoči s terase! Ljubavne nesuglasice mogle da imaju fatalan ishod

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Verovala sam joj da je to htela da uradi, pa sećate se i da je zbog Janjuša htela da se ubije i da je ležala po tramvajskim šinama u centru Beograda, sa kojih ju je Marko lično skidao. Gledam je svih ovih dana u Zadruzi i iskreno jako brinem za njeno psihičko stanje jer turbulencije u ljubavnom životu ne rešava i ne smiruje na pravi način - završava starletina drugarica razgovor za Rijaliti plus.

Glavom udarala u zid

Maja Marinković je poslednjih nedelju dana privukla pažnju jer fizički nasrće na Filipa Cara. On joj s druge strane ne ostaje dužan, pa njihovu vezu i odnos čine uglavnom žestoke psovke, udarci, ujedanje, grebanje do krvi i davljenje.

Tokom prošlogodišnjeg učešća i drame s Janjušem starleta je bila sklona i samopovređivanju, pa su snimci njenog udaranja glavom u zid još uvek viralni na društvenim mrežama.

RAZVELA SE PEVAČICA! Zvezda Granda okončala brak, ali je zadržala muževo prezime!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
jana

07.12.2021 08:52

Sve ja razumem ali da jedna devojka od 25 godina onako jase muskarca na tv i da zna da je otac gleda i ona nista a ni on sve mi vise nazalost lici da su to zajedno radili zato im je i normalno.