Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do verbalnog okršaja kada je Stanislav Krofak otvoreno priznao Maji Marinković da mu se nije dopala njena odevna kombinacija.

Maja mu je uzvratila je prozivkom na račun njegove bivše devojke Mione Jovanović, što je izazvalo žestoku svađu uživo u programu.

- Da, tako je bilo. On je meni iskomentarisao kako voli da mu se devojka oblači, onda sam ja obukla neke pantalone, on je rekao: "Nisu ti neke pantalone", onda sam ja rekla: "Nemoj ja tebi da iskomentarišem tuđi stajling", jer se to meni ne sviđa i imam pravo na svoje mišljenje...Mene bi više uvredilo da mi neko kaže da nisam vanserijska riba. Rekla je Ša da je smrad, da je rđav ku**c - rekla je Maja.

Maja Marinković

Printscreen

 

- Stanislave, što ti dozvoljavaš da ona nju ponižava? - pitao je Milan.

- Ja sam njoj govorio šta da oblači, znala je da pogreši. Ja imam pravo da kažem, dobro je dok se ne tuku - rekao je Stanislav.

- Koga ja da štedim?! Da ona mene ponižava na novinarima, da govori da sam ja devojka...Vidim ja koliko ona poštuje svog dečka, a mi kada budemo imali probleme, neka komentarišu. Ona je ovde prokomentarisala i druge devojke, onda je mene komentarisala na najgori mogući način, imam pravo da kažem svoje mišljenje. Ovo mi je klasičan primer provincijalske devojke - rekla je Maja.

Komentari na društvenim mrežama su se odmah ređali:

"Stanislav priželjkuje tuču Maje i Mione", "Ovi nisu normalni", "Pogledaj ga on dozviljava da je vređa"...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading