OVO JE NAJVEĆI UDARAC ZA MAJU! Svi pričaju o njenoj reakciji kada je saznala da je Car postao otac, ovo niste mogli da vidite!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić porodila se pre dva dana, a ćerki su Filip i ona dali ime Leona, što u prevodu znači "lavica". 

Bivša Filipova devojka i Aleksandrina suparnica, Maja Marinković, ovu vest saznala je istog dana kada je Veliki šef poslao pismo u Belu kuću i javno čestitao Nikolićevoj i Caru rođenje ćerke.

Ono što je zanimljivo jeste da je upravo Maja, kao ovonedeljni vođa pročitala pismo, u kom je Veliki šef saopštio ukućanima ovu informaciju. 

Marinkovićeva je uputila čestitke povodom rođenja Leone, ali sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako se Marinkovićeva zaista osećala zbog tog saznanja. 

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Snimak je objavila jedna Instagram stranica koja prati rijaliti dešavanja, a u opisu je stajalo: 

- Tone kao Titanik. Faca nakon saznanja da je Car postao tata - piše u opisu pomenutog snimka. 

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ono što su korisnici društvenih mreža primetili jeste da Maja uopšte nije bila srećna zbog ove vesti, iako je u tom trenutku istakla da je prebolela Filipa Cara, a do pre samo nekoliko govorila o tome da ne može da zaboravi njihovu ljubav. 

- "Oči joj sve govore", "Još dok je čitala pismo faca joj se deformisala i onaj osmeh na silu", "Ovo je najveći udarac za Maju" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading