Zadruga 7 Elita
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović već nekoliko meseci su u turbulntoj vezi sa čestim sukobima.

Nakon Anđelinih molbi za pomirenje, njih dve su odlučile da vezi daju drugu šansu, a sada se oglasio i otac učesnice Šparavalo, koji je otkrio da je njegova ćerka ostala bez podrške porodice. 

- Anđela je izabrala pogrešan put tj. straputnicu i opet uništava porodicu i zato ne zaslužuje da nosi prezime porodice Šparavalo. Gde god bila posle rijalitija, treba da shvati da će da snosi ogromne posledice. Ja kao njen otac obećavam da susret moj i njen neće dobro proći. Neka joj je Bog u pomoći. Možete slobodno da dodate i da je izgubila brata, babu i sve nas, a ona neka nastavi svoju romansu. Trenutno mi je žena u hitnoj, sad mi je najbitnije da ona bude dobro, uništila je majku - poručio je on za "Pink.rs". 

Bojana i Anđela

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Podsetimo, nakon što je Anđelina majka pominjala Bojaninu pokojnu majku, oglasila se i njena sestra. 

- Ona da ima imalo obraza ne bi se bavila našom majkom, već bi se posvetila svojoj ćerki. Moram da demantujem, tolerantna sam zbog svega što preživljavaju sa ćerkom, ali da iznosi laži o Bojani da je maltretirala devojke i da je alkoholičarka, to su laži. Ja znam sve Bojanine devojke o kojima je vodila računa kao da su kraljice. Bojana samo treba da odabere pravi izbor - govorila je Svetlana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading