Elita 7
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sinoć se u rijalitiju desio pravi preokret nakon što je izglasano da Janjuš ide u izolaciju, a Maja Marinković je bila ta koja je imala završnu reč.

Ona je žestoko izvređala Aneli, a otkrila je i šta je u jednom trenutku bivši košarkaš priznao.

- Mislim da je izolacija bila pun pogodak. Jovana je neko koga ja jako gotivim. Smatram da sam se ogrešila o nju. Dobra je prema meni, ali karakter ti je malo slabija strana. Kažu da si nemoralna, ja ne mislim tako. Lepa si devojka, ali treba malo češće da kažeš nešto. Janjuše, imali smo ovde najgore moguće sukobe. Imali smo ljubavni odnos i priznao si me kao devojku. Slažem se da je Aneli loš čovek, ona je ober ološ. To mogu ja da kažem, ne možeš ti, koji si joj partner. Mislim da to može da se reši na bezbolniji način. Verujem da je voliš, ali one reči ne opravdavam. Verujem da ćete se pomiriti. Poslaću Janjuša - završila je Maja i potpuno poremetila Janjuša, budući da joj je ove reči izgovorio u prethodnim sezonama kada ih kamere nisu snimile, a svi su se pitali kako je Aneli ove reči podnela.

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Niko neće sedeti sa mnom napolju. Mene vi ne interesujete. Boriću se kroz ovaj rijaliti i neću dozvoliti sebi pad. Idem u izolaciju i hvala svima - kazao je Janjuš.

- Zahvalila bih se svima. Nisam nikom odgovarala, jer nisam želela. Ne mislim nikom loše i to je to - završila je Jovana.

Podsetimo, o brutalnoj svađi Uroša i Maje i dalje se priča. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

22.04.2024 12:07

Ovaj buzdovan konjuš najbolje da stavi klozetsku šolju umesto perike jer je najveći klozet u zadruzi