NOVI SKANDAL MINE VRBAŠKI! Kontroverzna zadrugarka se fotografisala sa lažnim Bondom, hvalila se i prevarila pratioce! (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mina Vrbaški fotografisala se na jednom događaju, kom je prisustvovala u Beču, s dvojnikom holivudskog glumca Danijela Krejga, koga je želela da svojim pratiocima i široj javnosti predstavi kao pravog glumca, koji igra čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Krejg, koga su svetski mediji pre nekoliko dana proglasili najplaćenijom holivudskom zvezdom, nedavno je boravio u Beogradu, gde je snimao drugi deo filma "Nož u leđa".

NOVI SKANDAL MINE VRBAŠKI! Kontroverzna zadrugarka se fotografisala sa lažnim Bondom, hvalila se i prevarila pratioce! (FOTO)

Printscreen

 

Inače, starleta je u Beču bila jedna od članica lokalnog takmičenja za izbor za mis, pa se, čim je stigla u austrijsku prestonicu, pohvalila fotografijom s lažnim Krejgom, a nakon nekoliko sati objavila je još jednu fotografiju sa samog događaja, na kom je zablistala u dugoj crnoj toaleti.

Ipak i letimičnim pogledom na ovu osobu vidi se da nije u pitanju pravi Krejg, pa se postavlja pitanje da li je Mina ovo uradila namerno, kako bi zavarala svoje pratioce i javnost, ili je zaista mislila da se nalazi u prisustvu čuvenog holivudskog srcolomca.

Podsetimo, ova "007 Bond devojka" u pokušaju ovih dana je u centru pažnje zbog skandala - ona je na svom Instagram profilu podelila navodnu prepisku s fudbalerom Vladimirom Kovačevićem, koji je oženjen. Mina je objavila poruke i na objavi označila i njegovu suprugu.

POSLE SVAĐE JE UVEK SLAĐE! Zola i Miljana ponovo uhvaćeni zajedno, a evo i gde, Marija i Siniša će izgoreti od besa!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading