Mina Vrbaški
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški saopštila je danas javno da je donela odluku i napustila posao u pet šopu.

Starleta i bivša rijaliti je najpre obavestila svoje pratioce da je podela prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja i proganjaja, pa i dodala da je zbog toga prestala da radi.

MINA VRBAŠKI DALA OTKAZ NA POSLU Iznela šokantne detalje pakla: Pretpela sam nasilje, podnela sam krivičnu prijavu

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uznemiravanja... Tri godine unazad! Jedva čekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila - napisala je Mina na svom Instagram storiju, a posle par minuta podelila da je zbog svega raskinula ugovor o radu:

- I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading