Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški sinoć je gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je raskrinkavala aktuelne učesnice "Elite". Između ostalog, Mina je otkrila da se Anita Stanojlović pre i posle stupanja u brak sa Jovanom Tomić Matorom čula sa misterioznom devojkom i slala joj eksplicitne fotogrrafije. U razgovoru sa ovom devojkom najavljivala je i krah braka sa Matorom.

Matora i Anita

Printscreen

 

- Za vreme reklama sam pokazala voditeljki slike koje je jedna osoba dobila od Anite pre svadbe sa Matorom, ali i nakon toga. U pitanju je jedna devojka. Anita joj je poslala obnažene slike, na kojima se jasno vidi sve. Ona joj je rekla da ima razlog zbog čega je sa Matorom u braku i kad se to bude okončalo, da će sa njom započeti nešto novo. Žao mi je Matore, mislila sam da je Anita dobra, ali posle ovoga ne. Želela bih samo da je osvestim i dokažem joj kakva je. Anita je rekla toj devojci da je njen brak zavaravanje. Svi znamo da je Matora pravi džek, kako se ponaša prema ljudima. Žao mi je što uvek naleti na pogrešne ljude. Biće šokirana kad ovo bude čula - otkrila je Mina.

Mina Vrbaški

Printscreen

 

Mina je pokazala i poruke koje je Anita slala ovoj devojci.

- ''Molim te nemoj ništa da joj kažeš, a ti nisi kriva'', to je rekla Anita, a moja drugarica je odgovorila ''Molim te rešavaj sve to'' - otkrila je Mina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading