Mina Vrbaški
Foto: Alo/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški nakon raskida vratila se u Srbiju, a sve je pozitivno iznenadila činjenica da radi u jednom pet šopu. 

Ona je zbog ovog poteza naišla na ogromnu podršku, jer je, nakon brojnih ispada u rijalitiju, našla normalan posao i krenula da živi skromnim životom.

Naime, ona je u komentarima ispod jednog video u kome je prikazan njen rad, naišla na komentar koji je poprilično iznervirao, pa se odmah oglasila. 

- Neće u Zadrugu jer oni nemaju toliko para da joj plate, a onda prodaje životinjsku hranu - glasio je komentar.

 - U moru zaista predivnih komentara ispod emisije sam naišla na ovaj, pa hajde da popričamo malo o ovome! Pod broj jedan sramota je jedino krasti i lagati, a ja niti kradem, niti lažem. Radim pošten posao za pristojnu platu koja mi je sasvim dovoljna za normalan život koji živim. Pod broj dva, s*ali ste mi zašto sam u rijalitiju, a ne radim u pekari. Sad ni ovo nije ok?! Nije ok kad prodajem hranu u pet šopu, nije ok kad radim na šalteru u bolnici, znači do kraja života trebam ili da se vučem po rijalitiju i ne radim ništa, ako sam dobro shvatila? - poručila je Mina, zatim otkrila sve o zaradi: 

- I pod broj tri, ako vas baš zanima, više sam novca zaradila za mesec dana mmog rada ovde, nego u poslednjoj sezoni rijalitija. 

Podsetimo, Mina se, nakon što je godinu dana provela u Holandiji sa dečkom, vratila u svoj rodni grad gde radi u jednom pet šopu i ne krije koliko joj prija druženje sa životinjama. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Zorica

17.10.2023 11:03

Bravo devojko,samo nastavi svojim putem,ne osvrci se na price ljudi...nasmesi se na bilo koji komentar...tvoj zivot je samo tvoj...pozdrav