Mina Vrbaški
Foto: Alo/Printscreen

Već nedeljama unazad komentariše se skandalozni odnosi Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić, a sada je u sve upleten i Marko Janjušević Janjuš.

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški je sada progovorila o odnosu Aneli i Janjuša i tom prilikom je istakla da je Aneli glumica i da se pretvara.

- Janjuš mi je neshvatljiv, pomirio se sa ženom, dopušta sebi iste stvari, Aneli se zaljubila, ona je prevarena, ucveljena ide na oženjenog, zapravo zauzetog. Videla sam Janjuša i Enu zajedno. Nije mi jasno. Za mene je Anelina gluma jako jeftina, sve sam gledala, ta priča me je zanimala, kako se sve to izdešavalo oko Stanije. Ja mislim da su sve to dogovori i sve je loša gluma. Provela sam tolike godine u rijalitiju pa znam sve. Aneli se pretvara, sve što Asmin objavljuje i što priča, sve je to meni čudno. Ako je ona ucveljena, nema šta da ide u rijaliti. Pa je ušla i zalepila se za oženjenog i sve što je rekla pada u vodu - rekla je Mina za "Blic", a onda progovorila o Staniji Dobrojević.

- Što se tiče Stanije, ona je znala sve ovo, ona je iskoristila medijski prostor za sve ovo. Ona je sada u medijima glavna priča, uspela je u onome što je naumela. Ona nije glupa, inteligenta je osoba - rekla je Mina Vrbaški za Blic.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading