VODITELJ U VEZI SA MAJKOM MINE VRBAŠKI Ne kriju se više, a upoznao ju je i sa roditeljima! 14:05 Vip 0
ZBOG OVOGA JE MINA VRBAŠKI DOBILA MILIONSKU KAZNU Ovo se nije desilo u istoriji rijalitija! (VIDEO) 20:45 Vip 0
PRODUKCIJA SPREMILA RIZIČAN ZADATAK ZA ZADRUGARKU! Zbog mlađeg brata će uraditi ono što su je kao malu učili da ne sme (VIDEO) 13:19 Vip 0
"U PROSTITUCIJU SAM ZAGAZILA SA 16 GODINA" Priznanje naše pevačice šokiralo javnost, otkrila detalje mračne prošlosti! 07:20 Vip 0
ASMIN DURDŽIĆ RASKRINKAN! Mina otkrila sve njegove prljave trikove, folira od početka: "Nisu to čista posla" 23:55 Vip 0
"MILICA JE OBMANULA NAROD" Učesnica Elite bez zadrške progovorila o detaljima: "Trudna se dopisivala sa njim" 09:00 Vip 0
"MORAŠ MALO VIŠE DA…" Asmin od Mine tražio šokantnu stvar, mislio da ga kamere ne snimaju! (FOTO) 01:00 Vip 0
"IŠLA SAM U ŠKOLU DOK SI TI ŠIRILA NOGE DEKICAMA" Maja Marinković urnisala Minu Vrbaški žestokim uvredama! (VIDEO) 20:30 Vip 0
HITNO SE OGLASILA ASMINOVA PORODICA ZBOG MINE VRBAŠKI! Nisu mogli više da ćute, Aneli će čupati kosu s glave 01:00 Vip 0
"U PROSTITUCIJU SAM ZAGAZILA SA 16 GODINA" Priznanje naše pevačice šokiralo javnost, otkrila detalje mračne prošlosti! 15:45 Vip 0
"SA MNOM NE MOŽEŠ DA SE IGRAŠ" Mina odbrusila Asminu, jedno mu nikada neće dopustiti: "Ja rukovodim tobom" 08:50 Vip 0
''PRIJA MI NJEGOVA PAŽNJA, NISAM SE ZALJUBILA'' Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom 14:25 Vip 0
OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU Žestoki sukob Terze i Mine, u sve se umešao i Asmin, nastao opšti haos u Eliti 10:55 Vip 0
NIJE ZNALA DA JE KAMERE SNIMAJU! Mina Vrbaški raskrinkala Asmina i zabila mu nož u leđa, Durdžić će doživeti nervni slom 17:59 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46