matora i anita
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja rijaliti učesnica Mina Vrbaški u poslednjem periodu se izolovala od života pod budnim okom kamere, ali koristi svaku priliku kako bi prokomentarisala one koji i dalje žive na taj način. 

Tako je ovog puta žestoko udarila na JovanuAnitu Tomić. Naime, ona je tvrdila da je Anita bila neverna svojoj supruzi budući da se dopisivala sa drugom devojkom.

- Možda sam preterala što sam sebi dala za pravo da iznesem bilo šta. Međutim, ja sam neko ko voli Matoru. Da sam to znala pre nego što je Jovana ušla u rijaliti, ja bih to njoj rekla. Nisam verovala da Anita neke stvari može da uradi. Matora će biti celog života nesrećna, jer ima srce da se svakome otvori - rekla je Mina, pa dodala. 

- Matora bude pravi muškarac, džek, Anita je sve dobila: svadbu, Zanzibar... I onda Anita na dan svadbe, pred sam oltar, zove nekoga i kaže: "Ja ne mogu da se udam za nju". Piše u porukama da se zaljubila u drugu devojku - istakla je šokirano Mina Vrbaški.

- Anita je u pozivu rekla da vrlo dobro zna iz kog je razloga sa Matorom, a to su sigurno finansije. Pravi ogromne greške. I dalje ne zna da li voli žene ili muškarce. Pokušava sebe da ubedi da posle Matore voli žene. Brak će pući vrlo brzo. Kad Matora bude videla poruke od te devojke, poludeće. U pitanju je osoba koja nije poznata javnosti, čak nije ni gradska devojka, nego neko ko mene zna - zaključila je Mina za "Blic".

Podsetimo, Mina je nedavno otkrila da se zaposlila u Pet šopu, te da je javni svet, barem za sada, više ne zanima. 

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading