BILO JE ZASTRAŠUJUĆE GLEDATI, IMALA JE 950 GRAMA Bulat dobio ćerku, a lekari mu rekli da neće preživeti noć, pevač se prisetio najtežeg trenutka
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Marko Bulat i njegova supruga Marija proživeli su veliku agoniju odmah po rođenju njihove ćerkice, koja se od prvih minuta borila za život.

- Bili smo kod ginekologa u osam uveče, u pola deset su počeli bolovi. Počnem da zapisujem u svesku na koliko se javljaju bolovi. Bilo je zastrašujuće gledati to, presavijala se od bolova. Otišli smo u bolnicu, merili su da li ima kontrakcije. U sledećoj prostoriji daju mi njenu burmu i jaknu i kažu mi da ide na hitan carski rez - ispričao je Bulat za medije i dodao:

Marko Bulat

Foto: Printscreen/instagram/bulat.marko

 

- Da joj je pukao vodenjak, morao bih nekoga da spašavam. Slava Bogu pa nisam. Oko 15 do 11 uveče, odmah posle porođaja su je stavili u onu kutijicu od pleksiglasa da može da diše. Zvali su me da potpišem da ide odmah na neonatologiju, jer je tamo najbolja nega. Imala je 950 grama kada se rodila - nastavio je pevač sa knedlom u grlu.

Najteže mu je pala rečenica doktora da ne znaju da li će mu ćerkica preživeti noć, a on je morao da ide da radi.

BILO JE ZASTRAŠUJUĆE GLEDATI, IMALA JE 950 GRAMA Bulat dobio ćerku, a lekari mu rekli da neće preživeti noć, pevač se prisetio najtežeg trenutka

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ja sam jako dugo čekao dete i razmišljao sam tada: "Bože, nisi mi valjda dao da bi mi uzeo?". Stavio sam dve ikonice unutra zamolio sam da zalepe u inkubator. Broj oko ruke koji je nosila stoji mi i sad kod tih ikona. Ja sam pravi svedok da Bog daje - emotivan je Bulat.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading