Stefan Rokvić
Foto: Printscreen/Facebook

Stefan Rokvić, sin biznismena Daniela Rokvića i pastorak Dijane Didi Janković, navodno je ponovo uhapšen jer krvnički na Vračaru pretuka mladića, a nezvanično, istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Navodno je Stefan parkirao automobil ispred trafike, te izašao iz vozila i prišao muškarcu koji je tu stajao. Nakon toga, muškarac mu se glavom primakao, nakon čega je usledio jedan udarac u glavu.

Potom, usledio je i drugi, pa treći, četvrti, peti, šesti udarac, a onda je navodno Stefan Rokvić podigao nogu i šutnuo žrtvu u glavu. Tu se nije zaustavio, pa je nastavio nesrećnog muškarca da pesniči u glavu. Udario ga je još šest puta kada je muškarac pao sa nogu na frižider sa sladoledima.

Stefan Rokvić

Facebook

 

Ovo nije prvi put da je Stefan uhapšen. On je pre dve godine priveden zbog sukoba sa zaposlenima u kafiću pri jednoj benzinskoj pumpi. Tom prilikom kod njega je pronađen i nož.

Inače, on je jula 2011. godine osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom zbog neprijavljivanja krivičnog dela, odnosno pljačke na pumpi, tokom koje je ubijena radnica Kristina Kaplanović.

On je najpre priveden novembra 2019. godine na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu zbog, kako su tada mediji izveštavali, sumnje da je pomogao prvooptuženom Milošu Srebriću (38), zvanom Flekica, nakon zločina. Hapšenje je iznenadilo javnost, pre svega, jer se nije ni znalo da je raspisana poternica za još jednom osobom zbog slučaja ubistva radnice tokom pljačke na pumpi u Malom Mokrom Lugu.

Stefan Rokvić

Facebook

 

Ipak, od prvobitnog pomaganja, protiv Rokvića je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu samo za neprijavljivanje krivičnog dela.

Podsetimo, Miloš Srebrić osuđen je jer je tog 25. maja 2017. godine upao na pumpu u Velikom Mokrom Lugu u nameri da je opljačka. On je od radnika pumpe, među kojima je bila i Kristina, zatražio pazar iz kase u kojoj je bilo 10.000 dinara. U komešanju sa radnicima napadač je zapucao i smrtno ranio Kristinu. Kaplanovićeva je preminula u bolnici nakon nekoliko dana borbe za život. Srebrić je osuđen na 30 godina zatvora, dok je Rokvić dobio godinu dana kućnog zatvora.

Inače, Rokvić je sin biznismena Danijela Rokvića, koji je široj javnosti poznat po braku sa pevačicom Dijanom Didi Janković.

Kurir 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading