NAKON VESTI DA SE SNIMA FILM O NJOJ! Marina Tucaković otkrila koliko će estradnjaci da se uplaše od ovog projekta
Foto: Ataimages

Kada izuzmemo dokumentarne filmove koji su snimani o muzičkim zvezdama, u poslednjih godinu dana pojavio se novi trend. Istorija i dešavanja na domaćoj estradi i te kako inspirišu scenariste i reditelje. Snimljena je serija i film o kantautoru Tomi Zdravkoviću, počinje snimanje filma o Aci Lukasu, a poslednji projekat koji je najavljen biće igrani film o životu i karijeri najpoznatijeg i najplodonosnijeg tekstopisca na prostorima bivše Jugoslavije - Marini Tucaković.

Izvor blizak hitmejkerki za Alo! iznosi detalje o filmu, ali i napominje da pored umetničke vrednosti ovo ostvarenje može da pruži i skandalozne informacije o pripadnicima domaćeg šou-biznisa.

- Film će obuhvatiti ceo Marinin život, od detinjstva do perioda vrhunca njenog pisanja, pa sve do dana lečenja od kancera dojke i povlačenja iz medija - počinje izvor, i dodaje:

- Nema sumnje da su pripadnici estrade u panici. Radeći s njima, Marina je na osnovu njihovog života pisala čuvene stihove, pa pevači i pevačice sada strahuju šta bi sve u filmu moglo da se otkrije o njima s obzirom na to da ona zna apsolutno sve - otkrio je izvor za Alo!.

NAKON VESTI DA SE SNIMA FILM O NJOJ! Marina Tucaković otkrila koliko će estradnjaci da se uplaše od ovog projekta

Alo

 

Svi znamo da Marina s pevačima nije imala čist poslovni odnos, već su svi njeni puleni bili i njeni prijatelji, ona je aktivno učestvovala u dešavanjima iz njihovog života. Izvor navodi šta je to što najviše plaši neke od danas velikih i priznatih zvezda.

- Oni pred Marinom i Futom nisu imali tajne. Pred njima su se opijali i drogirali, u njihovu kuću dolazili kad god su hteli, tu su spavali, jeli i pozajmljivali novac. Na sve to, nije mali spisak onih koji su im ostali dužni pare za cele albume i velike hitove koje je Marina napisala. Film se neće baviti strogo i samo estradom, ali odsustvo najvećih zvezda i tračeva o njima u filmu o Marini je nemoguće. Baš zato mnogi od njih strahuju - objašnjava izvor za Alo!, i dodaje da su je neki od njih već zvali da je mole da ništa ne otkriva.

Pozvali smo Marinu Tucaković, koja je objasnila da zbog bolesti ne bi mogla aktivno da učestvuje u stvaranju filma, ali da bi našla snage da se pojavi u nekoliko kadrova. Rekla nam je i koje bi glumice mogle da dočaraju njen lik.

- Anica Dobra je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je fenomenalna, ali dopada mi se i Branka Katić - rekla je Tucakovićeva za Alo!.

NAKON VESTI DA SE SNIMA FILM O NJOJ! Marina Tucaković otkrila koliko će estradnjaci da se uplaše od ovog projekta

Alo

 

Osvrnula se i na same pripreme za snimanje, pa objasnila da je, pored novca zbog kog bi progovorila o svemu, nešto drugo mnogo važnije.

- Svašta bi tu moglo da se sazna, bilo je tu mnogo komplikovanih stvari. Na prvom mestu su važni scenarista i reditelj, a tek onda novac - rekla je Marina, i dodala da je njen život bogat, ali i komplikovan, te da ne bi bio jednostavan za ekranizovanje.

- Moram da naglasim da film o meni ne bi mogao da se snimi preko noći - rekla je za Alo! Marina Tucaković.

Posebno mesto u filmu za Džeja

Izvor navodi da će u filmu posebno mesto imati Džej Ramadanovski.

- Poznato je koliko je Marina volela pokojnog Džeja i da je u nekoliko navrata izjavljivala da je pored Olivera Mandića i Cece on njen najveći uspeh. Odnos i anegdote s njim sigurno će biti odlično opisani u filmu - kaže izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading