BILO JE TRAUMATIČNO Saša Matić doživeo je veliku neprijatnost u stanu Marine Tucaković, zatekao jedno, jedva ga smirili!
Dušan Petrović

Saša Matić i Marina Tucaković bili su dugogodišnji saradnici i prijatelji, apevač se sada prisetio njihovogprvog susreta koji je bio veoma neprijatsan.

Nakon prvog ulaska u njen stan, Matić se dugo bojao da ponovo dođe kod nje, a razlog su bili psi kojih se veoma bojao. 

BILO JE TRAUMATIČNO Saša Matić doživeo je veliku neprijatnost u stanu Marine Tucaković, zatekao jedno, jedva ga smirili!

Dušan Petrović

 

 

Prvi susret sa Marinom je bio za mene traumatičan, ne zbog nje same, nego zbog četiri psa koja je u tom momentu imali u stanu. Kad sam bio klinac, mene je doga napala u Rimu na aerodromu i ja sam imao fobiju od pasa u to vreme. I mi dolazimo, zvonimo na vrata, ja čujem lavež i kažem ja ne ulazim ja ovde. Kažem, idemo mi, nema od ploče ništa, ne ulazimo ovde. Da bar čujem jednog, ja čujem jednog malog i tri velika! I otvori nam Dušanka, njena kućna pomoćnica, vrata i kaže joj tata moraćete da sklonite pse moj sin se plaši i 'ajde, nekako su oni sklonili. Ali ja samo pitam jesu sklonili, i Marina kaže: "Jesmo ma 'ajde ulazi" - prisetio se on, pa nastavio:

Marina Tucaković

Foto: Ataimages

 

- Vidim ja nema pasa, dobro, opustio sam se ja tu i kreće razgovor. 'Ajde sad nešto da pevam, ja ne znam šta sam pevao, Džeja, mislim i "Dunav laže" i ono, "Živote ženo bez morala". I sad, pita Futa: "Žnaš li neki drugi žanr, znaš nešto makedonsko?", kaže meni ćale: "'Ajde "Zajdi zajdi". Kažem ja Futi, pošto je svirao gitaru, da mi da be dur, a Futa razumeo da mu kažem de dur, i on udari akord de dur, ja kažem: "Ne de, be" i on kaže Marini: "Marina, bre, ovo je genije!" Pita me: "Jesi li apsolutni sluhista?", ja kažem da jesam, a kaže mi Futa da nema šta da pevam više, da je završena priča. I tako smo mi krenuli nekako, ali je bio uslov da ja završim srednju školu, pa da onda snimam. To je neka '96. godina, školovanje mi je trebalo do '99. Moj otac je znao da, ako ja krenem odmah u snimanje, da od moje škole nema ništa, da ću da se okrenem pevanju skroz. Žao mi je što nisam završio muzičku akademiju zato što što sam apsolutni sluhista i što imam znanje akademskog građanina. Da se vratim na temu, završio sam školu i onda je bilo sve spremno za prvi album, ali onda kreće ono nesrećno bombardovanje. E, posle toga 2000. ja ulazim u studio i 15. marta 2001. godine izlazi taj moj prvi album - ispričao je pevač za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading