Ceca i Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu, te se prisetila sahrane njene bliske saradnice i prijateljice Marine Tucaković, kada je lično ona rekla pokojnom Milanu Laći Raduloviću da se Svetlana Ražnatović nepozvana pojavila na sahrani.

- Užasno je to što se jedini preživeli član ove porodice, pod nadimkom Futa, slizao sa Svetlanom Ražnatović iako joj je bio strogo zabranjen pristup na Marininoj sahrani, a njegov sin Laća je nju kao i Arkana prezirao. Kada je Marina umrla, Laća je dao javno saopštenje u kom izričito zabranjuje prisustvo Arkanove udovice na sahrani. Sećam se da se ona ipak krišom pojavila, novinari je nisu prepoznali jer se prerušila u osobu koja prosi po groblju (ili je meni tako delovala). Sve u svemu, kada sam htela da joj u prolazu dam 500 dinara, prepoznala sam je i o tome sam obavestila Laću, koji je poludeo od besa. Malo potom, Laća je izgubio život, a poslednju poruku u telefonu, napisao je iz Izraela meni. Da. Meni. Šta je trebalo Futi, da se prikloni nekome, koga je njegov sin mrzeo i u koga se Marina životno razočarala, ostaje da se vidi - napisala je Jelena uz sliku Laćinog intervjua.

Podsetimo, pozadina Cecinog i Laćinog sukoba počela je kada je sin Marine Tucaković javno izjavio da će tužiti Cecinu produkcijsku kuću, zbog duga koji mu nije isplatila, kao autoru pesama za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading