NJEMU JE MARINA POSVETILA POZNATU PESMU Ovog  muzičara je volela pre Fute, pogledajte kako on danas izgleda
Foto: Youtube/Printscreen

Muzički tekstopisac Marina Tucaković, preminula je pre tri godine, do poslednjeg dana svog života bila je u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo ko zna da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe Bulevar. U intervjuu iz 1983. Marina je otkrila kako je doživljavala svog novopečenog supruga.

Neca je moj majstor za poljupce, tako mi dobro radi sve. On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - opisala je Marina tada stihovima iz poznate numere, pa otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: Kikiriki slan, dragi dobar dan, a on meni: Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u tada u  jednom intervjuu.

Marinu su onda upitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija.

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona tom  prilikom.

Podsetimo, nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg daha.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading