Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Javno je svima odavno poznato da Jelena Karleuša niti pije, niti puši. Drugikm rečima, pop diva nema nikakve poroke i na to je ponosna.

Ipak, i njoj se desilo pijanstvo koje će, kako je navela, pamtiti dok je živa.

Kako je objasnila, sve se desilo sa pokojnom Marinom Tucaković tokom Beovizije u bekstejdžu, kad je Jelena poželela da se opusti uz votku i sve joj je preselo.

- Na Beoviziji sam dobila nula poena od svih članova žirija. Valjda im onaj nastup od pre 20 godina nije bio adekvatan i "vau". Verovatno je bilo mnogo boljih, pa su odlučili da nemam nijedan glas. Tada sam i odlučila da se više neću takmičiti, jer su svi imali više poena od mene. To je, u najmanju ruku, bilo nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku - započela je Karleuša, pa nastavila:

- Sećam se da sam se toliko razočarala i potresla da sam otišla iza scene posle slušanja glasanja. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena drugarica su donele flašu votke da imaju, jer su volele malo da cirkaju. Videla sam tu votku, sipala sam u neku plastičnu čašu i popila na eks. Posle pet minuta mi je jako pozlilo. To je prvi put da sam probala alkohol. Posle je bilo puno nepravde u životu, ali nikad više nisam probala alkohol - zaključila je Karleuša za Kurir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading