Futa
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Aleksandar Radulović Futa jedan je od najuspešnijih ljudi na domaćoj estradi. Što on, što njegova porodica, stoje iza velikog broja hitova koje smo mogil čuti na našoj sceni.

Nakon što je krajem 2022. godine ostao bez sina Milana Radulovića Laće, pet meseci kasnije ostao je i bez oca. Futina dugogodišnja supruga Marina Tucaković preminula je u septembru 2021. godine, a on je ostao potpuno sam.

Da sve bude još tužnije, Futa i Marina su 2008. godine izgubili sina Miloša, a njegovo beživotno telo zatekla je baš Tucakovićeva.

- Prsti su mu već bili modri, ne znam šta se dogodilo. Ne znam da ima nešto gore nego kad zateknete svoje dete kako nepomično leži krevetu - pričala je svojevremeno u svojoj velikoj boli Marina.

Nažalost, to je bio tek početak tragičnog sleda događaja, koji je zadesio ovu porodicu. Marini je tokom 2018. godine otkriven kancer dojke. Posle hrabre borbe sa opakom bolešću, Marina je preminula u septembru 2021. godine.

Crni niz Futine i Marinine porodice se nastavio nešto više od godinu dana kasnije, u decembru 2022. godine. Tada je odjeknula vest da je u Izraelu preminuo i drugi sin ovog čuvenog para - Milan Radulović Laća.

- Prvo mi je umrla baka, pa stariji sin, pa majka, pa 14 dana kasnije Marinina majka, pa Marina i Laća, i moj otac pet meseci posle Laće... Ne znam ko ovo konstruiše. Ostao sam sam, nema više ko da mi ode - rekao je Futa za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading